Ammattiliitto JHL aloittaa painavasyy-mielenilmaukset – Nyt on aika pelastaa työelämä

22.9.2023

JHL ja muut ammattiliitot vastaavat hallituksen armottomaan leikkauslinjaan järjestämällä sarjan mielenilmauksia eri puolella Suomea. Tapahtumat alkavat syyskuun viimeisellä viikolla, ja jatkoa seuraa pitkin syksyä.

Ammattiliitto JHL:n jäsen, nyt jos koskaan on sinun aikasi toimia. Orpon hallitus aikoo kuristaa työntekijän oikeuksia, leikata sosiaaliturvaa ja rampauttaa julkisten palveluiden rahoituksen.

Emme niele työelämän ja hyvinvointivaltion romuttamista ilman vastarintaa. #PainavaSyy on SAK:n ja ammattiliittojen hätähuuto. Ammattiliittosi JHL käynnistää sarjan painavasyy-mielenilmauksia syyskuun viimeisellä viikolla. Tule mukaan, jotta saamme äänemme kuuluviin!

Jos et vielä ole JHL:n jäsen, nyt on aika liittyä. Mitä enemmän meitä on, sen paremmin voimme laittaa hallitukselle vastaan.


Ensimmäisenä tapahtuu Pohjois-Suomessa, kun JHL ja PAM pistävät yhteisvoimin tapahtuman pystyyn Rovaniemen torilla. Viikon mittaan mielenilmauksia näkyy sekä eri puolilla Suomea että sosiaalisessa mediassa.

Tarkista kaikki tapahtumat painavasyy-sivultamme.