Kirjautuminen omaJHL-palveluun uudistuu   Hei JHL:n jäsen!

Kirjautuminen omaJHL-palveluun uudistuu tiistaina 11.6.2024 klo 16.00. Uudistusta edeltää käyttökatko sähköisissä palveluissamme klo 15.00–15.59. Uudistuksen jälkeen omaJHL:ään voi kirjautua vain verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautuminen käyttäjätunnuksella ja salasanalla poistuu käytöstä. Pääset kirjautumaan palveluun nettisivujemme www.jhl.fi yläreunasta kohdasta omaJHL tai sivun www.jhl.fi/omajhl kautta.

OmaJHL:ssä voit tarkastella ja päivittää jäsentietojasi ja maksaa jäsenmaksuja. Kun jäsentietosi ovat ajan tasalla, saat juuri sinulle tarkoitetut tärkeät viestit.

Saat halutessasi mobiilivarmenteen käyttöösi matkapuhelinoperaattorilta. (Lisätietoa löydät: www.mobiilivarmenne.fi) Verkkopankkitunnusten hankkimiseksi ota yhteyttä pankkiisi

 

STOP nyt! -mielenosoituksessa 1.2.24 pääluottamushenkilömme Marko
Mielenilmaukseen 1.2.24 osallistui mm.vakan väkeä poistumalla työpaikoiltaan klo 11-15. JHL 151 tarjosi toimistolla mielenilmauskahvit. Kiitos osallistujille.


MUISTA PÄIVITTÄÄ TIETOSI OMAJHL-PALVELUSSA! (puhelin, sähköposti sekä työpaikka ja ammattinimike on tärkeää olla oikein) Mikäli tarvitset apua päivittämisessä voit olla yhteydessä jäsenasianhoitajiimme.