Opinto-ja virkistys

Lähde Livohkaan!

 

Retkiä/tapahtumia/tukia yms. koskevat kysymykset/peruutukset/ilmoittautumiset/ehdotukset yms. vain virkistyksen sähköpostiin virkistys.jhl151@gmail.com , ei kenenkään henk.kohtaiseen sähköpostiin eikä puhelimeen. Asiat viedään virkistyksen sähköpostin kautta tarvittaessa hallituksen käsiteltäväksi.

Otsikkona tulee olla aina kyseisen retken nimi tai mitä tapahtumaa asia koskee. .Jokainen jäsen ilmoittaa aina itse itsensä.  Retket tarkoitettu vain JHL151 jäsenille ellei retki infossa toisin mainita. Toista jäsentä ei voi myöskään ilmoittaa mukaan eikä maksaa hänen retkimaksuaan. Paikkoja on yleensä rajoitetusti. Mikäli et saa vahvistusviestiä ja maksuohjeita, et ole mahtunut mukaan. Peruutuksen sattuessa rahoja ei palauteta. Ilmoittautumiset ovat aina sitovia, joten jos ilmoittaudut mukaan perimme sinulta myös maksun. Mikäli retki on täynnä ja olet jonottamassa peruutus paikalle otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu. (Viimeistään retkeä edeltävänä päivänä.)Retkien maksut tulee näkyä JHL151 tilillä määräpäivään mennessä! (Päivä kerrotaan vahvistusviestissä) Jos maksua ei näy määräpäivänä tilillä menee paikka automaattisesti  seuraavana jonossa olevalle. Maksuista ei erikseen muistutella ketään. Tässä tapauksessa saat sähköpostin missä kerrotaan ettet voi osallistua retkelle. Maksaessasi retkeä muista laittaa viesti kohtaan retken nimi ja oma nimesi.Retkille lähdöt tapahtuvat yleensä linja-autoasemalta, ellei toisin mainita ja lähtöaikaa noudatetaan eikä ketään erikseen siitä muistutella tai odotella. Virkistyksen sähköposti luetaan aina retkeä edeltävänä päivänä, sen jälkeen sitä kautta ei enää tavoita järjestäjiä.  Tukien väärinkäytöksistä seuraa aina sanktio.  Ehdotuksia ja ideoita voi myös laittaa virkistyksen sähköpostiin. Virkistyksen toimintasuunnitelma seuraavalle vuodelle hyväksytään edellis vuoden syyskokouksessa.

 

MUISTA MYÖS JHL:N HUIKEAT LOMAEDUT JÄSENILLE MM.LIVOHKA POSIOLLA.

 

https://www.jhl.fi/uutiset/rukan-upeat-lomatalot-ovat-nyt-varattavissa-huokeat-hinnat-vain-ammattiliiton-jasenille/?fbclid=IwAR0UI-UzOeN0TQ0brzSynCX7g7AAtHpWAdE63P4bk7wH3Ole7-QOq_zC0Ic

ja nyt uutuus Rukan upeat lomatalot.

 

 

 

 

JHL151 VIRKISTYSTOIMINTA 2024

KESÄKAHVIT
JHL 151 jäsenille tarjotaan päiväkahvit Mokkapirtillä ke 12.6. tai to 13.6. klo 12-18.00 välisenä aikana. Esitäthän jäsenkorttisi Mokkapirtin pihassa edustajallemme ja saat kahvilipun (1lippu/jäsen). Lipuketta vastaan saat leivoskahvit. Rentouttavaa kesää🙂 
Toivottaa JHL 151 hallitus

MUSARIT 2024

Työväen musiikkitapahtuma järjestetään jälleen Heinäkuussa Valkeakoskella.

JHL151 tukee jäsentensä osallistumista 20€/jäsen ja JHL tukee myös 20€/jäsen.

 

https://www.tiketti.fi/tyovaen-musiikkitapahtuma-2024-valkeakoski-lippuja/96019

 

Tänä vuonna emme tue jäsentemme osallistumista Waltikan Venetsialaisiin.

 

Keväälle suunniteltu Tallinnan matka ei toteudu ainakaan keväällä-24. Siirretty/peruttu!

Syksyn virkistysjutuista infoa myöhemmin. 

 

 

16.3.24 PILKKIKISAT JHL151 JÄSENILLE PERHEINEEN 

Vuoden 2023 virkistystoiminta aloitettiin Tampereella Nokia Arenalla paikalliskamppailulla Ilves-Tappara. Molemmille joukkueille riitti kannattajia loppuunmyydyssä pelissä.
Joutsenlaulu musikaalia kävimme katsomassa Hämeenlinnassa Verkatehtaalla 3/2023
Jäsenten kesäkahvit Mokkapirtillä 15.6.2023
Elokuussa 2023 tehtiin retki Orilampi-Repovesi maisemiin