Opinto-ja virkistys


Retkiä/tapahtumia koskevat kysymykset/peruutukset/ilmoittautumiset yms. vain virkistyksen sähköpostiin virkistys.jhl151@gmail.com . Otsikkona tulee olla aina kyseisen retken nimi. 

Jokainen jäsen ilmoittaa aina itse itsensä.  Toista jäsentä ei voi myöskään ilmoittaa mukaan eikä maksaa hänen retkimaksuaan.

 Paikkoja on yleensä rajoitetusti. Mikäli et saa vahvistusviestiä ja maksuohjeita, et ole mahtunut mukaan.

Tarkistamme sähköpostin aina retkipäivänä siltä varalta että joku on tehnyt viime hetken peruutuksen. Peruutuksen sattuessa rahoja ei palauteta.

Mikäli retki on täynnä ja olet jonottamassa peruutus paikalle otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu. (Viimeistään retkeä edeltävänä päivänä.)

Retkien maksut tulee näkyä JHL151 tilillä määräpäivään mennessä! (Päivä kerrotaan vahvistusviestissä) Jos maksua ei näy määräpäivänä tilillä menee paikka automaattisesti  seuraavana jonossa olevalle. Maksuista ei erikseen muistutella ketään. Tässä tapauksessa saat sähköpostin missä kerrotaan ettet voi osallistua retkelle. Maksaessasi retkeä muista laittaa viesti kohtaan retken nimi ja oma nimesi.

Retkille lähdöt tapahtuvat yleensä linja-autoasemalta, ellei toisin mainita ja lähtöaikaa noudatetaan eikä ketään erikseen siitä muistutella tai odotella.

2023 VIRKISTYS:


Luvassa kesällä 2023 mm. sisävesiristeily ja kesäkahvit

MUSARIT KESÄLLÄ 2023

JHL151 on päättänyt tukea jäseniään Työväenmusiikkitapahtuman lipusta 20€/hlö. Liiton tuki on myös 20€. Eli alennusta yhteensä 40€. (JHL151 tukee 20€:lla myös niitä entisiä jäseniään jotka vuodenvaihteessa siirtyivät Hyvinvointialueelle jhl yhdistykseen. He saavat JHL151 tuen ostamalla lipun Musiikkitapahtuman toimistolta. (siellä nimilista)


Keväällä 2022 Isojärven kansallispuistossa
Mokkapirtillä tarjottiin päiväkahvit jäsenille kesällä-22
Iloisia retkeilijöitä Örön reissulla elokuussa 2022
Pikkujoulut 2022 vietettiin Hämeenlinnassa jouluruokailun ja Vexi Salmen muistokonsertin Villit Vuodet merkeissä
Vuoden 2023 virkistystoiminta aloitettiin Tampereella Nokia Arenalla paikalliskamppailulla Ilves-Tappara. Molemmille joukkueille riitti kannattajia loppuunmyydyssä pelissä.
Joutsenlaulu musikaalia kävimme katsomassa Hämeenlinnassa Verkatehtaalla 3/2023