Opinto-ja virkistys


Retkiä/tapahtumia koskevat kysymykset/peruutukset/ilmoittautumiset yms. vain virkistyksen sähköpostiin virkistys.jhl151@gmail.com . Otsikkona tulee olla aina kyseisen retken nimi. 

Jokainen jäsen ilmoittaa aina itse itsensä.  Toista jäsentä ei voi myöskään ilmoittaa mukaan eikä maksaa hänen retkimaksuaan.

 Paikkoja on yleensä rajoitetusti. Mikäli et saa vahvistusviestiä ja maksuohjeita, et ole mahtunut mukaan.

Tarkistamme sähköpostin aina retkipäivänä siltä varalta että joku on tehnyt viime hetken peruutuksen. Peruutuksen sattuessa rahoja ei palauteta.

Mikäli retki on täynnä ja olet jonottamassa peruutus paikalle otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuu. (Viimeistään retkeä edeltävänä päivänä.)

Retkien maksut tulee näkyä JHL151 tilillä määräpäivään mennessä! (Päivä kerrotaan vahvistusviestissä) Jos maksua ei näy määräpäivänä tilillä menee paikka automaattisesti  seuraavana jonossa olevalle. Maksuista ei erikseen muistutella ketään. Tässä tapauksessa saat sähköpostin missä kerrotaan ettet voi osallistua retkelle. Maksaessasi retkeä muista laittaa viesti kohtaan retken nimi ja oma nimesi.

Retkille lähdöt tapahtuvat yleensä linja-autoasemalta, ellei toisin mainita ja lähtöaikaa noudatetaan eikä ketään erikseen siitä muistutella tai odotella.

2023 VIRKISTYS:

Tulossa tietoa mm.Musari tuesta ja kesän retkistä!


JOUTSENLAULU

 MUSIKAALI OLLISTA, JUSSISTA JA YÖSTÄ, ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Hämeenlinnan verkatehtaalla 17.3.kello 19.00. Lähtö Valkeakosken linja-autoasemalta kello 17.45. Paluu heti esityksen jälkeen. Tarkoitettu vain jäsenille, (sekä JHL151 entisille jäsenille jotka siirtyivät Hyvinvointialueelle JHL yhdistykseen vuoden vaihteessa)  hinta 30€ sisältää kuljetuksen ja pääsylipun. Ilmoittautuminen päättyy kun 50 lähtijää on täynnä tai viimeistään 27.1. Jokainen jäsen ilmoittaa itse itsensä yhdistyksen sähköpostiin virkistys.jhl151@gmail.com. Odota rauhassa vahvistusviestiä ja maksuohjeita. Laita ilmoittautumisviestin otsikoksi Joutsenlaulu.


ILVEKSEN PELIIN EI VOI ENÄÄ ILMOITTAUTUA!

PERJANTAINA 24.2.2023 KÄYDÄÄN NOKIA ARENALLA PAIKALLISKAMPPAILU  ILVES-TAPPARA KELLO 18.30.

 JHL 151 jäsenille on nyt tarjolla peli-ilta. Lähtö Valkeakosken linja-autoasemalta kello 16.45.  Paluu heti ottelun jälkeen. Ottelulippu + bussi kuljetus maksaa nyt jäsenelle vain 25€.(Lipun hinta normaalisti 41€)

Ilmoittautumiset:  virkistys.jhl151@gmail.com. Jokainen jäsen ilmoittaa itse itsensä. Viestin otsikkona tulee olla jääkiekkopeli.  Ilmoittautuminen alkaa heti ja päättyy kun 50 lähtijää täynnä tai viimeistään 9.1.2023 kello 15.00.

 Odota rauhassa vahvistusviestiä ja maksuohjeita. Mikäli peruutat 15.1.jälkeen ei maksua palauteta. Retki on tarkoitettu vain JHL151 jäsenille! (sekä JHL151 entisille jäsenille jotka siirtyivät Hyvinvointialueelle JHL yhdistykseen vuoden vaihteessa)

Koska paikkoja on vielä (8.1.) jäljellä on jäsenen mahdollista ottaa mukaan 1avec hintaan 41€. Nopeet syö hitaat! (Ilmoittautuminen päättyy 9.1.kello 15)
Keväällä 2022 Isojärven kansallispuistossa
Mokkapirtillä tarjottiin päiväkahvit jäsenille kesällä-22
Iloisia retkeilijöitä Örön reissulla elokuussa 2022
Pikkujoulut 2022 vietettiin Hämeenlinnassa jouluruokailun ja Vexi Salmen muistokonsertin Villit Vuodet merkeissä